Ben je net een bedrijf gestart, of ben je nog in de opstartfase? Heb je er ook rekening mee gehouden dat je je afval apart moet laten afvoeren? Een bedrijf is namelijk niet hetzelfde als een huishouden. Daarvoor moet je dus een bedrijf inhuren die het afval voor je afvoert. mkb-afval.nl is zo een bedrijf. Ik heb zelf een aantal bedrijven versleten en veel negatieve ervaringen gehad. Na die negatieve ervaringen met andere bedrijven, ben ik bij mkb-afval.nl terecht gekomen. En ik ben zeer tevreden.

Wat is mkb afval?

Wat valt er eigenlijk onder mkb afval? Dit is een vraag die veel beginnende ondernemers stellen. Het antwoord is best simpel: Alles! Van papier, tot plastic, tot restafval. En zelfs GFT en flessen vallen hier onder. Als bedrijf wil je natuurlijk MVO bezig zijn, daarom raad ik je aan om alles te scheiden. Zo ben je duurzaam bezig als bedrijf en dat is wat de wereld toch nodig heeft tegenwoordig. Naast deze soorten afval, kan mkb-afval.nl ook je archief vernietiging verzorgen. Je wil namelijk niet dat betrouwbare of gevoelige informatie op staat komt te liggen!  De mensen van mkb-afval.nl kunnen je ook meer informatie geven over hoe je het beste kan scheiden. Kijk gewoon even op hun website, of neem contact met ze op.

Rolcontainers

Wanneer je met mkb-afval.nl in zee gaat, huur je een zogeheten rolcontainer. Per afvalsoort kan je een container huren. Daarom is het belangrijk een goed afvalscheiding-systeem te hanteren. Je kunt allerlei formaten rolcontainers kiezen. Het is natuurlijk afhankelijk van hoeveel afval jouw bedrijf produceert. Dat is niet alleen afhankelijk van de grootte van je bedrijf, maar nog meer van welk soort afval je het meeste produceert. Kijk op de website van mkb-afval voor de verschillende soorten maten rolcontainers. En bedenk van te voren welk soort afval je het meeste produceert en maak dan een schatting. Je kunt de mensen van mkb-afval natuurlijk altijd even om advies vragen.

mkb-afval.nl heeft de beste service

Ga jij ook voor een goede service? De reden waarom de andere bedrijven niet in mijn smaak vielen, was voornamelijk door de slechte service. Ik heb daarentegen ontzettend goede ervaringen met mkb-afval.nl. Zij zorgen echt dat alles tot in de puntjes geregeld is, houden zich aan de afspraken, hebben voordelige tarieven en zijn goed bereikbaar als ik vragen heb. Daarnaast handelen ze vragen en klachten snel af. Zo voel je je gewaardeerd als klant. En dat is wat mij  betreft goud waard. Daarom zal ik mkb-afval.nl aan iedereen aanraden. Twijfel je nog? Check dan nog even de website van mkb-afval.nl, of neem contact met ze op.